Brugte paller

Brugte paller af typerne CP1, CP3, CP4, CP6, CP7 og CP9

CP paller af træ bruges typisk til transport af produkter fra plastindustrien og lignende industrivirksomheder og er fremstillet efter normer udstedt af APME – (Association of Plastics Manufacturers in Europe) Pallerne er specielt velegnet til transport af sække, samt produkter, der fylder for meget til europaller.

Pallerne kan leveres med IPPC stempel, eller uden alt efter behov.

BRUGTE CP1 PALLER
Str. 1200 x 1000 mm.

kontakt os for tilbud.

BRUGTE CP3 PALLER
Str. 1140 x 1140 mm.

Kontakt os på 70882910 for tilbud.

BRUGTE CP 4 PALLER
Str. 1300 x 1100 mm

Varenr. 7174

kontakt os for tilbud.

BRUGTE CP-5 PALLER
Str. 1130 x 760 mm

Varenr. 7173

Kontakt os på telefon: 70882910 for et uforpligtende tilbud.

BRUGTE CP 6 PALLER
Str. 1200 x 1000 mm

Med bundramme

Varenr. 7176

kontakt os for tilbud.

BRUGTE CP 7 PALLER
Str. 1300 x 1100 mm

Med bundramme

Varenr. 7177

Kontakt os for tilbud.

BRUGTE CP9 PALLER
Str. 1140 x 1140 mm

Har bundramme

Varenr. 7171/9

Kontakt os for tilbud.

Vi leverer brugte paller til hele landet

Hos os kan du finde brugte paller til flere forskellige formål. Vi er leveringsdygtige i både plastik- og træpaller, så du kan få holdbare paller både til indendørs og udendørs brug. Helt konkret tilbyder vi udover EUR paller og engangspaller også CP-paller af træ i typerne: CP1, CP3, CP4, CP6 og CP9. Disse paller bruges typisk til transport af produkter i plastindustrien og i industrivirksomheder.

CP er den amerikanske standard, der er tilpasset standardmålene for køretøjer i USA, som er større end de europæiske. Disse paller er derfor velegnede til transport af emner, som er for store til EUR-pallerne.

Brugte paller er ikke lig med lavere kvalitet

Vi er din garant for, at de brugte paller, du køber, ikke er af lavere kvalitet. Det er netop de oprindelige kvalitetsmaterialer, der gør det muligt at genanvende pallerne. Derudover findes der et utal af muligheder med brugte paller – du kan f.eks. som privatperson bruge dem til forskellige møbelprojekter i hjemmet og til terrassen. Er du på udkig efter en mere bæredygtig måde at skabe nyt til din indretning, eller søger du i erhvervsmæssig henseende en miljøvenlig måde at transportere gods på, så kan du med fordel erhverve dig brugte frem for nye paller. Skal pallerne stå udenfor, anbefales plastikpallerne – træpallerne er primært varmebehandlet, så de vil ikke kunne holde til at stå ude i længere perioder uden ekstra behandling.

Hør mere om vores store udvalg af brugte paller

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af brugte paller, hvad de kan bruges til og hvilke størrelser vi forhandler, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Hos os er kvaliteten i højsædet, og derudover er vores leveringssikkerhed vigtig for os. 

Kontakt os på telefon nummer: 7087 6911 – vi står klar med erfaring, viden og en god service.  

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR-paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvaliteter, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og palleramme (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Kontakt os