BRUGTE PALLER

Brugte paller

Brugte paller af typerne CP1, CP3, CP4, CP6, CP7 og CP9

CP paller af træ bruges typisk til transport af produkter fra plastindustrien og lignende industrivirksomheder og er fremstillet efter normer udstedt af APME – (Association of Plastics Manufacturers in Europe) Pallerne er specielt velegnet til transport af sække, samt produkter, der fylder for meget til europaller.

Pallerne kan leveres med IPPC stempel, eller uden alt efter behov.

 

Brugte CP1 paller

 • Str. 1200 x 1000 mm.

Kontakt os på telefon
70 88 29 10 for tilbud.

Brugte CP3 paller

 • Str. 1140 x 1140 mm.

Kontakt os på telefon
70 88 29 10 for tilbud.

Brugte CP 4 paller

 • Str. 1300 x 1100 mm.
 • Varenr. 7174

Kontakt os på telefon
70 88 29 10 for tilbud.

Brugte CP-5 paller

 • Str. 1130 x 760 mm.
 • Varenr. 7173

Kontakt os på telefon
70 88 29 10 for tilbud.

Brugte CP 6 paller

 • Str. 1200 x 1000 mm.
 • Med bundramme
 • Varenr. 7176

Kontakt os på telefon
70 88 29 10 for tilbud.

Brugte CP 7 paller

 • Str. 1300 x 1100 mm.
 • Med bundramme
 • Varenr. 7176

Kontakt os på telefon
70 88 29 10 for tilbud.

Brugte CP9 paller

 • Str. 1140 x 1140 mm.
 • har bundramme
 • Varenr. 7171/9

Kontakt os på telefon
70 88 29 10 for tilbud.

Hør mere om vores udvalg af brugte paller

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg af brugte paller, hvad de kan bruges til og hvilke størrelser vi forhandler, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Hos os er kvaliteten i højsædet, og derudover er vores leveringssikkerhed vigtig for os.

Kontakt os på telefon nummer:
93 63 53 73
 – vi står klar med erfaring, viden og en god service.

Vi leverer brugte paller til hele landet

Hos os kan du finde brugte paller til flere forskellige formål. Vi er leveringsdygtige i både plastik- og træpaller, så du kan få holdbare paller både til indendørs og udendørs brug. Helt konkret tilbyder vi udover EUR paller og engangspaller også CP-paller af træ i typerne: CP1, CP3, CP4, CP6 og CP9. Disse paller bruges typisk til transport af produkter i plastindustrien og i industrivirksomheder.

CP er den amerikanske standard, der er tilpasset standardmålene for køretøjer i USA, som er større end de europæiske. Disse paller er derfor velegnede til transport af emner, som er for store til EUR-pallerne.

 

 

Brugte paller er ikke lig med lavere kvalitet

Vi er din garant for, at de brugte paller, du køber, ikke er af lavere kvalitet. Det er netop de oprindelige kvalitetsmaterialer, der gør det muligt at genanvende pallerne. Derudover findes der et utal af muligheder med brugte paller – du kan f.eks. som privatperson bruger dem til forskellige møbelprojekter i hjemmet og til terrassen. Er du på udkig efter en mere bæredygtig måde at skabe nyt til din indretning, eller søger du i erhvervsmæssig henseende en miljøvenlig måde at transportere gods på, så kan du med fordel erhverve dig brugte frem for nye paller. Skal pallerne stå udenfor, anbefales plastikpallerne – træpallerne er primært varmebehandlet, så de vil ikke kunne holde til at stå ude i længere perioder uden ekstra behandling.

FAQ

Hvad er en brugt palle?

En brugt palle er en træ- eller plastikplatform, der normalt bruges til transport og opbevaring af varer. Når vi siger “brugt palle”, henviser det til en palle, der tidligere har været brugt til at bære varer, men som stadig er i en tilstand, hvor den kan bruges igen.

Er det sikkert at bruge brugte paller?

Brugte paller kan være sikre at bruge, men det afhænger af deres tilstand, hvilket materiale de er lavet af, og hvordan de har været behandlet. Inden du bruger brugte paller, bør du inspicere dem nøje og overveje, hvordan de vil blive brugt.

Hvad er fordelene ved at købe brugte paller?

Kan brugte paller genanvendes?

Ja, de genanvendes på flere måder, som er en del af genbrug og bæredygtighed: reparation og renovering, omdannelse til møbler og dekoration, kreative projekter kan nævnes som eksempler.