Halvpaller

Nye EUR halvpaller

Str. 800 x 600 mm

Få nye EUR halvpaller fra Øsdal. De er ideelle til både transport og opbevaring af varerne.

EUR ( DS) ½ paller kan klare en vægt på op til 800 kg.

Pallerne er varmebehandlede iflg. IPPC normen.

DS ½ paller følger i øvrigt EUR standarderne.

Kontakt os på 93 63 53 73 for et uforpligtende tilbud.

Hvad er fordelene ved halvpaller?

Der er mange fordele, ved at bruge halvpaller frem for helpaller. De er særligt gode til virksomheder, der ikke skal transportere store mængder af forskellige produkter eller varer, og så er de også gode til opbevaring, da de er nemmere at flytte rundt med end helpaller, og de sparer en masse plads. Halvpaller er særligt populære i detailbranchen.

Halvpaller kan bruges til alle former for gods, også til transport af fødevarer eller andre let-skadelige varer.

Halvpaller i plastik eller træ?

Halvpaller er alsidige, og de kan fås i både plastik og træ.
Halvpallerne i plastik er godkendte til fødevarer og i sammenhæng med medicinalprodukter, da de er mere hygiejniske. De er nemmere at rengøre og vedligeholde, hvor det er vigtigt at forhindre skadelige bakterier i at blive transporteret sammen med godset. Halvpallen i plastik vejer desuden også mindre, den kan tåle at stå udenfor i alt slags vejr, og så er den et miljøvenligt alternativ, da plastpallen laves i genanvendt plast, og den går ikke så nemt i stykker, som træpallen, hvilket giver den en længere levetid.

Halvpallen i træ udsættes for varmebehandling, hvilket nedbryder skadedyr og andet, så de ikke spreder sig fra paller og til godset. Halvpaller i træ kan ikke holde til at stå udenfor, de er beregnet til opbevaring på lager eller i en lastbil, da de tager skade af fugt.

Skal du bruge halvpaller?

Hvis du står og mangler halvpaller, enten i træ eller plastik, så kontakt os hos Øsdahl Handelsfirma. Vi garanterer leveringssikkerhed og halvpaller i topkvalitet, uanset hvilket materiale, du ønsker dine paller i. Vi har et stort udvalg af halvpaller, og vi står klar til uforpligtende rådgivning, hvis du har spørgsmål til valg af halvpaller.
Uanset, hvilke paller du ønsker, eller hvilket materiale, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag på telefon: 93 63 53 73 eller på mail: preben.s@oesdal.dk, så finder vi sammen de helt rigtige halvpaller til dig.

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvaliteter, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og pallerammer (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Kontakt os