HALVPALLER

Halvpaller

Hvad er fordelene ved halvpaller?

Der er mange fordele, ved at bruge halvpaller frem for helpaller. De er særligt gode til virksomheder, der ikke skal transportere store mængder af forskellige produkter eller varer, og så er de også gode til opbevaring, da de er nemmere at flytte rundt med end helpaller, og de sparer en masse plads. Halvpaller er særligt populære i detailbranchen.

Halvpaller kan bruges til alle former for gods, også til transport af fødevarer eller andre let-skadelige varer.

Halvpaller i plastik eller træ?

Halvpaller er alsidige, og de kan fås i både plastik og træ.
Halvpallerne i plastik er godkendte til fødevarer og i sammenhæng med medicinalprodukter, da de er mere hygiejniske. De er nemmere at rengøre og vedligeholde, hvor det er vigtigt at forhindre skadelige bakterier i at blive transporteret sammen med godset. Halvpallen i plastik vejer desuden også mindre, den kan tåle at stå udenfor i alt slags vejr, og så er den et miljøvenligt alternativ, da plastpallen laves i genanvendt plast, og den går ikke så nemt i stykker, som træpallen, hvilket giver den en længere levetid.

Halvpallen i træ udsættes for varmebehandling, hvilket nedbryder skadedyr og andet, så de ikke spreder sig fra paller og til godset. Halvpaller i træ kan ikke holde til at stå udenfor, de er beregnet til opbevaring på lager eller i en lastbil, da de tager skade af fugt.

Skal du bruge halvpaller

Hvis du står og mangler halvpaller, enten i træ eller plastik, så kontakt os hos Øsdal Handelsfirma. Vi garanterer leveringssikkerhed og halvpaller i topkvalitet, uanset hvilket materiale, du ønsker dine paller i. Vi har et stort udvalg af halvpaller, og vi står klar til uforpligtende rådgivning, hvis du har spørgsmål til valg af halvpaller.
Uanset, hvilke paller du ønsker, eller hvilket materiale, så står vi klar til at hjælpe. 

Nye EUR Halvpaller

  • Str. 800 x 600 mm.
  • Få nye EUR halvpaller fra Øsdal. De er ideelle til både transport og opbevaring af varerne.
  • EUR ( DS) ½ paller kan klare en vægt på op til 800 kg.
  • Pallerne er varmebehandlede iflg. IPPC normen.
  • DS ½ paller følger i øvrigt EUR standarderne.

Kontakt os på telefon 70 88 29 10 for tilbud.

FAQ

Hvad er en halvpalle?

En halvpalle er en mindre version af en standard palle, som oftest bruges til transport og opbevaring af varer. 

Kan halvpaller genbruges?

Ja, kan genbruges på samme måde som standard paller. 

Hvilke materialer er halvpaller lavet af?

En halvpalle kan ligesom en standard palle, være lavet af forskellige materialer såsom: træ, plastik og metal. 

Hvilke industrier bruger typisk halvpaller?

Halvpaller bliver brugt i en række forskellige industrier. De typiske industrier er: detailhandel, fødevareindustrien, lager- og logistikvirksomheder, elektronikindustrien og underholdningsbranchen.

Hvad er belastningskapaciteten på en halvpalle?

Belastningskapaciteten på en halvpalle kan variere afhængigt af flere faktorer. Generelt kan en halvpalle klare mellem et par hundrede kilogram til over et halvt ton.

Hvad er fordelen ved at bruge halvpaller?

Fordelen ved halvpaller kan være flere forskellige ting såsom: pladsbesparende, fleksibilitet, mindre materialeforbrug, omkostningsbesparende, håndteringsvenlighed og bæredygtighed.