Europaller

Køb nye Europaller / EU og EUR paller

Varmebehandlede europaller

EUR paller også kaldet europaller eller EU paller – bruges til sikker og stabil transport af dine varer. Brug EUR pallen når du vil være sikker på, at dine varer kommer sikkert frem.

Europaller bruges også til sikker opbevaring af f.eks. lagervarer i pallereoler eller stablet i flere niveauer, hertil bruges pallerammer og stabelhjørner. Nye EU paller kan bære en vægt på ca. 1200kg.

Godkendte europaller kendes på det karakteristiske mærke med bogstaverne “EUR” eller “EPAL” eller “UIC” på den højre klods, og er varmebehandlede i henhold til ISPM 15, som er standarden internationalt for træemballage, der skal importeres til EU, eller eksporteres fra EU. Øsdal EU paller er IKKE trykimprægneret, eller på anden vis behandlet med kemikalier.

ISPM-15 internationalt godkendte EU paller
Fordelen med europaller, der er ISPM-15 godkendte, er blandt andet godkendte mål, der er anerkendt internationalt. Du får også en returpalle med robuste egenskaber. Du sikrer dermed en transport af varerne, der vil forløbe gnidningsfrit og økonomisk sikkert.

Priser på nye varmebehandlede EUR og EU paller / europaller med en maksimal fugtighedsgrad på 22%, der er godkendt til eksport ifølge international standard ISPM 15:

RETVENDTE EUROPALLER/EUR PALLER

Ved 561 stk. Helt vognlæs, kontakt os for tilbud.

Ved 300 stk. Halvt vognlæs, kontakt os for tilbud.

Ved mindre end 300 stk. Kontakt os for tilbud.

 

FLETTEDE EUROPALLER/EUR PALLER

Ved 850 stk. Helt vognlæs, kontakt os på telefon: 70882910 for tilbud.

 

EUR HALVPALLER

Str. 800 x 600 mm

Få nye EUR halvpaller fra Øsdal. De er ideelle til både transport og opbevaring af varerne.

EUR ( DS) ½ paller kan klare en vægt på op til 800 kg.

Pallerne er varmebehandlede iflg. IPPC normen.

DS ½ paller følger iøvrigt EUR standarderne.

kontakt os på telefon: 70882910 for tilbud.

Brugte europaller / EUR paller

Brugte ubehandlede eller varmebehandlede europaller i kvalitet A og B

Brugte ubehandlede eller varmebehandlede europaller / EUR paller i kvalitet A og B. En Øsdal EUR palle er IKKE trykimprægneret, eller på anden vis behandlet med kemikalier.

Europaller bruges til sikker og stabil transport af dine varer. Brug europaller når du vil være sikker på, at dine varer kommer sikkert frem.

Europaller er en internationalt anerkendt transportform, og bærer helt op til 1,2 ton varer. De kan bruges i gennemsnit 10 gange. Derfor kan en brugt europalle fås i flere forskellige kvaliteter.

Brugte europaller A-type i høj kvalitet
Den kendte A-Palle er den palletype, der anvendes mest i Danmark. Den anvendes i alle typer virksomheder, der stiller høje krav til kvaliteten af pallerne. Se også vores halvpaller.

EUR paller bruges også til sikker opbevaring af f.eks. lagervarer i pallereoler eller stablet i flere niveauer (hertil bruges pallerammer stabelhjørner).

Vores brugte europaller har gennemgået en sortering, der sikrer en høj standard samt at kvaliteten og bæreevnen er i orden.

BRUGTE VARMEBEHANDLEDE EUR PALLER/EUROPALLER
Str. 1200 x 800 x 145 mm.

Brugte varmebehandlede EUR/ europaller af A-kvalitet er godkendt til eksport ifølge international standard ISPM 15 og kan bære en vægt på 1200 kg.

Vare nr. 7059

kontakt os for tilbud.

BRUGTE EUR PALLER
str. 1200 x 800 x 145 mm

Brugte EUR/ europaller A-kvalitet kan bære en vægt på 1200 kg.

Varenr. 7060

kontakt os på telefon: 70882910, for et uforpligtende tilbud.

BRUGTE EUR PALLER 2. SORTERING
str. 1200 x 800 x 145 mm

Brugt EUR palle B-kvalitet kan bære en vægt på 1000 kg.

Varenr. 7058

Kontakt os for tilbud.

 

Hvad koster europaller?

LAV PRIS - GOD KVALITET

Prisen på europaller afhænger som udgangspunkt af størrelsen på din ordre. Jo flere du bestiller, jo lavere bliver din pris på pallerne.

EUR / Europaller er en efterspurgt vare, fordi de kan bruges til så mange forskellige formål. Selvom du leder efter den laveste pris på pallerne, går du ikke på kompromis med kvaliteten, når du vælger en godkendt europalle.

Pallerne har gennemgået varmebehandling for at fjerne eventuelle skadedyr, og du undgår trykimprægnering og uønskede kemikalier. Hvis du ønsker det, kan du fravælge varmebehandlingen på de brugte europaller.

EUR / Europaller pris på både A & B kvalitet
Hos Øsdal giver vi en god pris på pallerne, og vi har både nye og brugte EUR / Europaller. Prisen på europallerne varierer naturligvis også alt efter, om du ønsker nye paller, brugte paller eller specialfremstillede paller.

Inden for brugte paller kører vi med en A-kvalitet og en B-kvalitet. Europaller prisen i A-kvalitet er lidt højere end prisen på B-kvalitet.

Mens europallerne effektivt løser opbevarings- og transportopgaver for virksomheder, er mange privatpersoner også begyndt at interessere sig for prisen på disse paller. Det skyldes, at pallerne i dag anvendes til både møbler, hylder, bede og meget andet på grund af deres dekorative fremtoning.

EUR / Europaller priser på nye varmebehandlede paller med en maksimal fugtighedsgrad på 22%, der er godkendt til eksport ifølge den internationale standard ISPM 15, samt priser på brugte paller.

RETVENDTE EUR / EUROPALLER
Ved 561 stk. Helt vognlæs, kontakt os for tilbud.

Ved 300 stk. Halvt vognlæs, kontakt os for tilbud.

Ved mindre end 300 stk. kontakt os for tilbud.

FLETTEDE EUR / EUROPALLER
Ved 850 stk. Helt vognlæs, kontakt os for tilbud.

EUR / EUROPALLE HALVPALLE
Str. 800 x 600 mm

Få nye EUR / Europalle halvpaller fra Øsdal. De er ideelle til både transport og opbevaring af varerne.

kontakt os for tilbud.

BRUGTE VARMEBEHANDLEDE EUR / EUROPALLER
Str. 1200 x 800 x 145 mm.

Brugte varmebehandlede EUR / Europaller i A-kvalitet, godkendt til eksport ifølge international standard ISPM 15 og med en bæreevne på 1200 kg.

Vare nr. 7059

kontakt os for tilbud.

BRUGTE EUR / EUROPALLER
Str. 1200 x 800 x 145 mm

Brugte EUR / Europaller i A-kvalitet med en bæreevne på 1200 kg.

Vare nr. 7060

kontakt os for tilbud.

BRUGTE EUR / EUROPALLER 2. SORTERING
Str. 1200 x 800 x 145 mm

Brugte EUR / Europaller i B-kvalitet med en bæreevne på 1000 kg.

Vare nr. 7058

kontakt os på telefon: 70882910 for tilbud.

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvaliteter, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og palleramme (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Kontakt os