PALLEMØBLER

Pallemøbler

Hos Øsdal Design har vi et bredt udvalg af pallemøbler. Vi tilbyder borde, bænke, hylder, lounges, vinreoler og meget mere. Øsdal Design producerer møbler under Øsdal varemærke, af Øsdals genbrugspaller. Dog bruger vi altid nye paller når det kommer til indendørs møbler.

Hos Øsdal går vi op i bæredygtighed og sørger altid for at udnytte materialer bedst muligt. Vores pallemoduler er sat op, så du selv kan bygge din egen pallelounge med pallemøbler præcis som du vil have den. De malede paller, er slebet og malet 2 gange. Til indendørs brug, maler vi altid med en vandbaseret maling. Vi producerer møbler af Øsdal genbrugspaller, samt af nye EUR paller

 

Stort udvalg af pallemøbler

Der sælges, blandt andet: havebænke, palleborde, pallebænke, pallesofaer og pallehynder.

Øsdal Design laver også børne bogreoler, i flere forskellige farver. På den måde kan I få det, der passer til jeres barns værelse. Derudover sælger vi også pallehylder udover pallemøbler, så I har mulighed for at sætte et personligt præg på jeres stue.

Måske trænger soveværelset til lidt kant? Så kan vi lave en palleseng til jer. Hvad enten du ønsker den rå eller malet, stor eller lille. Vi kan endda konstruere pallerne, så de passer til de mål I har behov for. Prisen vil variere alt efter hvilken størrelse du ønsker, og hvor mange paller, der skal bruges.

Udlejning af pallemøbler

Hos Øsdal Design har I mulighed for at leje pallemøbler. Der udlejes møbler både til privatarrangementer eller større events for virksomheder, til festivaller eller lign. Kontakt Øsdal Design, for at høre mere om udlejning.

Showroom i Karlslunde

Hvis I skulle have lyst til at komme og se, og måske sidde i, vores pallemøbler kan I altid komme forbi vores showroom i Karlslunde. Nærmere betegnet på: Motorgangen 13, 2690 Karlslunde.