OM ØSDAL

Øsdal – Din garanti for kvalitet

Vi leverer nye eller brugte paller og pallerammer, alt efter dit behov.

Nye EUR paller samt pallerammer til EUR paller leveres som varmebehandlede med IPPC stempel, hvis modtageren af dine pallevarer kræver det. Vi leverer kun den bedste kvalitet.

Nye og brugte special- og engangspaller leveres som varmebehandlede eller ikke varmebehandlede, efter dit ønske. Igen leverer vi kun den bedste kvalitet, men specifikationerne på specialpaller bestemmer du. Vi rådgiver gerne.

Stort udvalg af paller

Alle vores brugte paller er i god stand. Vi frasorterer forurenede og ødelagte paller. Ødelagte engangspaller reparerer vi hvis det er muligt. Du kan få brugte EUR paller i A-kvalitet og i B-kvalitet, engangspallerpallerammer, kvartplastpaller, helstøbte plastpaller. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan faktisk få det, som du ønsker. Kontakt os allerede i dag på telefon: 93 63 53 73 og få et konkurrencedygtigt tilbud.

Sikker leverandør af paller

Øsdal Handelsfirma er din sikre leverandør af nye samt brugte paller. Vi har et stort sortiment af kvalitetspaller. Derudover samarbejder vi med Øsdal Design, som designer pallemøbler ud af kvalitetspaller.