EUR-paller/euro paller brugte

Brugte ubehandlede eller varmebehandlede euro paller i kvalitet A og B

Brugte ubehandlede eller varmebehandlede euro paller / EUR paller i kvalitet A og B. En Øsdal EUR palle er IKKE trykimprægneret, eller på anden vis behandlet med kemikalier.

EUR paller også kaldet en euro palle bruges til sikker og stabil transport af dine varer. Brug euro pallen når du vil være sikker på, at dine varer kommer sikkert frem.

Euro paller er en internationalt anerkendt transportform, og bærer helt op til 1,2 ton varer. De kan bruges i gennemsnit 10 gange. Derfor kan en brugt euro palle fås i flere forskellige kvaliteter.

Den kendte A-Palle er den palletype, der anvendes mest i Danmark. Den anvendes i alle typer virksomheder, der stiller høje krav til kvaliteten af pallerne.

EUR paller bruges også til sikker opbevaring af f.eks. lagervarer i pallereoler eller stablet i flere niveauer (hertil bruges pallerammer og stabelhjørner).

Vores brugte euro paller har gennemgået en sortering, der sikrer en høj standard samt at kvaliteten og bæreevnen er i orden.

 • EUR varmebehandlede paller
  Brugte varmebehandlede EUR paller/europaller

  Str. 1200 x 800 x 145 mm.

  Vare nr. 7059

  Brugte varmebehandlede EUR/ euro paller af A-kvalitet er godkendt til eksport ifølge international standard ISPM 15 og kan bære en vægt på 1200 kg.

  Pris pr. stk. kr. 71,-

 • EUR varmebehandlede paller
  Brugte EUR paller

  str. 1200 x 800 x 145 mm

  Varenr. 7060

  Brugte EUR/ euro paller A-kvalitet kan bære en vægt på 1200 kg.

  Pris pr. stk. kr. 66,-

 • Pallestabler
  Brugte EUR paller 2. sortering

  str. 1200 x 800 x 145 mm

  Varenr. 7058

  Brugt EUR palle B-kvalitet kan bære en vægt på 1000 kg.

  Pris pr. stk kr. 51,-