Vores Paller - Din Garanti for Kvalitet

EUR-paller/euro paller brugte

Brugte ubehandlede eller varmebehandlede euro paller i kvalitet A og B

Brugte ubehandlede eller varmebehandlede euro paller / EUR paller i kvalitet A og B. En Øsdal EUR palle er IKKE trykimprægneret, eller på anden vis behandlet med kemikalier.

EUR paller også kaldet en euro palle bruges til sikker og stabil transport af dine varer. Brug euro pallen når du vil være sikker på, at dine varer kommer sikkert frem.

Euro paller er en internationalt anerkendt transportform, og bærer helt op til 1,2 ton varer. De kan bruges i gennemsnit 10 gange. Derfor kan en brugt euro palle fås i flere forskellige kvaliteter.

Den kendte A-Palle er den palletype, der anvendes mest i Danmark. Den anvendes i alle typer virksomheder, der stiller høje krav til kvaliteten af pallerne.

EUR paller bruges også til sikker opbevaring af f.eks. lagervarer i pallereoler eller stablet i flere niveauer (hertil bruges pallerammer og stabelhjørner).

Vores brugte euro paller har gennemgået en sortering, der sikrer en høj standard samt at kvaliteten og bæreevnen er i orden.

Brugte varmebehandlede EUR paller/europaller

Str. 1200 x 800 x 145 mm.

Brugte varmebehandlede EUR/ euro paller af A-kvalitet er godkendt til eksport ifølge international standard ISPM 15 og kan bære en vægt på 1200 kg.

Vare nr. 7059

Pris pr. stk. kr. 71,-

Brugte EUR paller

str. 1200 x 800 x 145 mm

Brugte EUR/ euro paller A-kvalitet kan bære en vægt på 1200 kg.

Varenr. 7060

Pris pr. stk. kr. 66,-

Brugte EUR paller 2. sortering

str. 1200 x 800 x 145 mm

Brugt EUR palle B-kvalitet kan bære en vægt på 1000 kg.

Varenr. 7058

Pris pr. stk kr. 51,-

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvalitete r, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og palleramme (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Shopping Basket