Vores Paller - Din Garanti for Kvalitet

Paller Købes

Køb af paller hos Øsdal

Hos Øsdal tilbyder vi køb af paller.  Brugte EUR, og andre standard paller købes til fornuftige priser. Vi køber også gerne defekte paller, så længe de er i standardmål.

Øsdal køber gerne jeres brugte EUR paller, engangspallerplastpaller og pallerammer hvis pallerne/ rammerne er i god og brugbar stand.

Pallerne leveres som udgangspunkt til vores lager i Hvidovre, hvor vores lagermedarbejdere vil vurdere pallernes kvalitet.

Transport ved køb af paller – det kan vi klare

Hvis ikke det er muligt at levere pallerne til os, så kontakt os, vi kan altid arrangere transport når paller købes. Dette er også uanset hvor mange paller det drejer sig om – I behøver ikke ville af med flere hundrede paller.

Vores åbningstider er 8-16 man-tors og 8-15.30 fre. samt 8.00-14.00 Lørdag.

Vi tager også gerne imod dine defekte paller. Dog kun i standardmål, 1200 x 800 mm eller det halve, og skibspaller i 1200 x 1000 mm.

Ingen mængde er for stor. Ingen mængde er for lille

Hos Øsdal er vi din leverandør indenfor nye eller brugte paller, plastpaller eller pallerammer. Øsdal leverer kvalitetspaller efter dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

EUR paller købes – også de lettere defekte

Derudover står vi også klar til at tage imod jeres brugte paller også selvom de er beskadiget.

Når vi sælger vore brugte paller videre sørger vi altid for at de er i god stand. Vi frasorterer forurenede og ødelagte paller. Ødelagte engangspaller reparerer vi hvis det er muligt.

Du kan få brugte EUR paller i A-kvalitet og i B-kvalitet, engangspaller, pallerammer, kvartplastpaller, helstøbte plastpaller. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan faktisk få det, som du ønsker. Kontakt os allerede i dag og få et konkurrencedygtigt tilbud.

Retvendte europaller/EUR paller:

Ved 561 stk. Helt vognlæs kr. 78,- pr. stk.

Ved 300 stk. Halvt vognlæs kr. 85,- pr. stk.

Ved mindre end 300 stk. kr. 94,- pr. stk.

kr. 94,-

Europaller til de fleste formål

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvaliteter, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og palleramme (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Shopping Basket