Vores Paller - Din Garanti for Kvalitet

Nye Plastpaller

Paller, kvartpaller og halvpalle i plast

Nye plastpaller fra Øsdal er produceret i fødevaregodkendt genbrugsplast og kommer fra den store Schweiziske kvalitetsproducent UTZ. Pallen lagerføres i mindre omfang. Ved større mængder nye paller af plast trækkes direkte fra fabrikkens produktion af helpaller, kvartpaller og halvpaller.

Paller af plast er særdeles anvendelige til mange formål og i mange industrier f.eks. indenfor levnedsmiddelområdet og i medicinalindustrien. De er også særdeles velegnede til underlag i private kældre, boligforeninger m.m.

Plastik paller har et stort anvendelsesområde på fly eller lageret, da de er produceret i sprøjtestøbt plast med en lav tolerance på ned til 1 mm. Og med stor styrke samt lav vægt. Plastpaller er derfor anderledes end træpaller, der til tider kan variere mange centimeter i størrelsen. Plastpallerne optager heller ikke fugt, og er lette at renholde. Plastpaller holder væsentligt længere end træpaller, specielt i fugtige omgivelser.

Plastik paller er den eneste hygiejne godkendte palle, og kan anvendes til transport af fødevarer, medicin og lignende.

Få både hele, kvartplastpaller og halvpaller

Vi har et stort udvalg af hele plastpaller, kvartpaller og også en halvpalle til forskellige formål. Finder du ikke nøjagtig hvad du skal bruge, så kontakt os endelig, vi kan måske hjælpe alligevel.

Der opnås følgende fordele med plastik paller

  • Samme mål med alle paller
  • Lavere vægt
  • Lang levetid
  • Kan anvendes til udendørs brug uden nævneværdigt slid
  • Ingen løbende certificering eller varmebehandling
  • Fabrikeret af genbrugs plastmaterialer
  • Nogle plastpaller er pladsbesparende ved stabling
  • Der findes plastpaller med riller eller kanter, som holder bedre på godset

Plastpaller modstår desuden kulde og fugt, og holder dimensionerne og vægten over tid.Faktisk over meget længere tid, end de gængse træpaller.

Kvartplastpaller i forskellige størrelser

Vi tilbyder flere forskellige størrelser, heriblandt kvartplastpaller. Kvartplastpaller har lang levetid og kan klare høj belastning. Kvartplastpaller kan anvendes til både eksport og display. Hos Øsdal tilbyder vi kvartpaller i plast.

Halvpalle der kan stables under opbevaring

Vi tilbyder også en halvpalle af plast (og træ). Plastpallen kan stables under opbevaring og transport af tomme paller, og på den måde er det muligt at spare plads. Vores halvpalle er godkendt til fødevareproduktion og kan modstå en belastning på op til 300 kg.

Ny plastpalle

Str. 1200 x 1000 mm solid hygiejnepalle

Velegnet til fødevareproduktion
Belastning 1500 kg

Varenr. 7041

kr. 624,00

Plastpalle velegnet til fødevareproduktion

Ny plastpalle

Str. 1200 x 1000 mm solid plastpalle

Velegnet til opbevaring i våde rum, evt. udenfor
Belastning 1500 kg

Varenr. 7042

kr. 442,00

Plastpalle velegnet til opbevaring i våde rum

Ny plastpalle

Str. 1200 x 800 mm

Velegnet til fødevareproduktion.
Belastning 1300 kg

Varenr. 7040

kr. 460,00

Plastpalle med fast overflade

Ny Stabelbar letvægtsplastpalle

Str. 1200 x 800 mm

Plastpallen stables ind i hinanden under opbevaring og transport af tomme paller, og sparer dermed plads. Plastpallen er godkendt til fødevareproduktion. Belastning 600 kg

Varenr. 7045

kr. 85,-

Stabelbar plastpalle

Ny halvpalle af plast

Str. 800 x 600 mm

Plastpallen stables ind i hinanden under opbevaring og transport af tomme paller, og sparer dermed plads. Plastpallen er godkendt til fødevareproduktion. Belastning 300 kg

Varenr. 7020

kr. 59,-

Halvpalle af plast godkendt til fødevareproduktion

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvaliteter, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og palleramme (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Shopping Basket