Nye Plastpaller

Paller, kvartpaller og halvpalle i plast

Nye plastpaller fra Øsdal er produceret i fødevaregodkendt genbrugsplast og kommer fra den store Schweiziske kvalitetsproducent UTZ. Pallen lagerføres i mindre omfang. Ved større mængder nye paller af plast trækkes direkte fra fabrikkens produktion af helpaller, kvartpaller og halvpaller.

Paller af plast er særdeles anvendelige til mange formål og i mange industrier f.eks. indenfor levnedsmiddelområdet og i medicinalindustrien. De er også særdeles velegnede til underlag i private kældre, boligforeninger m.m.

Plastik paller har et stort anvendelsesområde på fly eller lageret, da de er produceret i sprøjtestøbt plast med en lav tolerance på ned til 1 mm. Og med stor styrke samt lav vægt. Plastpaller er derfor anderledes end træpaller, der til tider kan variere mange centimeter i størrelsen. Plastpallerne optager heller ikke fugt, og er lette at renholde. Plastpaller holder væsentligt længere end træpaller, specielt i fugtige omgivelser.

Plastik paller er den eneste hygiejne godkendte palle, og kan anvendes til transport af fødevarer, medicin og lignende.

Vi har et stort udvalg af hele plastpaller, kvartpaller og også en halvpalle til forskellige formål. Finder du ikke nøjagtig hvad du skal bruge, så kontakt os endelig, vi kan måske hjælpe alligevel.

Der opnås følgende fordele med plastik paller

 • Samme mål med alle paller
 • Lavere vægt
 • Lang levetid
 • Kan anvendes til udendørs brug uden nævneværdigt slid
 • Ingen løbende certificering eller varmebehandling
 • Fabrikeret af genbrugs plastmaterialer
 • Nogle plastpaller er pladsbesparende ved stabling
 • Der findes plastpaller med riller eller kanter, som holder bedre på godset

Plastpaller modstår desuden kulde og fugt, og holder dimensionerne og vægten over tid.Faktisk over meget længere tid, end de gængse træpaller.

Kvartplastpaller

Vi tilbyder flere forskellige størrelser, heriblandt kvartplastpaller. Kvartplastpaller har lang levetid og kan klare høj belastning. Kvartplastpaller kan anvendes til både eksport og display. Hos Øsdal tilbyder vi kvartpaller i plast.

Halvpalle

Vi tilbyder også en halvpalle af plast (og træ). Plastpallen kan stables under opbevaring og transport af tomme paller, og på den måde er det muligt at spare plads. Vores halvpalle er godkendt til fødevareproduktion og kan modstå en belastning på op til 300 kg.

Se også vores:

 

 • Ny plastpalle

  Str. 1200 x 1000 mm solid hygiejnepalle

  varenr. 7041

  Velegnet til fødevareproduktion Belastning 1500 kg

  kr. 624,00

 • Ny plastpalle

  Str. 1200 x 1000 mm solid plastpalle

  Varenr. 7042

  Velegnet til opbevaring i våde rum, evt. udenfor Belastning 1500 kg

  Kr. 442,00

 • Ny plastpalle

  Str. 1200 x 800 mm

  Varenr. 7040

  Velegnet til fødevareproduktion. Belastning 1300 kg

  kr. 460,00

 • Ny Stabelbar letvægtsplastpalle

  Str. 1200 x 800 mm

  Varenr. 7045

  Plastpallen stables ind i hinanden under opbevaring og transport af tomme paller, og sparer dermed plads. Plastpallen er godkendt til fødevareproduktion. Belastning 600 kg

  kr. 85,-

 • Halvpalle i plast
  Ny halvpalle af plast

  Str. 800 x 600 mm

  Varenr. 7020

  Plastpallen stables ind i hinanden under opbevaring og transport af tomme paller, og sparer dermed plads. Plastpallen er godkendt til fødevareproduktion. Belastning 300 kg

  kr. 59,-