Lav pris på europaller i bedste kvalitet – både nye og brugte

Prisen på europaller afhænger som udgangspunkt af størrelsen på din ordre. Jo flere du bestiller, jo lavere bliver din pris på europallerne.

EUR / Europaller er en efterspurgt vare, fordi de kan bruges til så mange forskellige formål. Selvom du leder efter den laveste pris på pallerne, går du ikke på kompromis med kvaliteten, når du vælger en godkendt euro palle.

Pallerne har gennemgået varmebehandling for at fjerne eventuelle skadedyr, og du undgår trykimprægnering og uønskede kemikalier. Hvis du ønsker det, kan du fravælge varmebehandlingen på de brugte europaller.

EUR / Europaller pris på både A & B kvalitet

Hos Øsdal giver vi en god pris på pallerne, og vi har både nye og brugte EUR / Europaller. Prisen på europallerne varierer naturligvis også alt efter, om du ønsker nye paller, brugte paller eller specialfremstillede paller.

Inden for brugte paller kører vi med en A-kvalitet og en B-kvalitet. Europaller prisen i A-kvalitet er lidt højere end prisen på B-kvalitet.

Mens europallerne effektivt løser opbevarings- og transportopgaver for virksomheder, er mange privatpersoner også begyndt at interessere sig for prisen på europaller. Det skyldes, at pallerne i dag anvendes til både møbler, hylder, bede og meget andet på grund af deres dekorative fremtoning.

EUR / Europaller priser på nye varmebehandlede paller med en maksimal fugtighedsgrad på 22%, der er godkendt til eksport ifølge den internationale standard ISPM 15, samt priser på brugte paller.

 • Retvendte EUR / Europaller

  Ved 561 stk. Helt vognlæs kr. 81,- pr. stk. Ved 300 stk. Halvt vognlæs kr. 87,- pr. stk. Ved mindre end 300 stk. kr. 94,- pr. stk.

 • Flettede EUR / Europaller

  Ved 850 stk. Helt vognlæs kr. 77,00 pr. stk.

 • EUR halvpaller
  EUR / Europalle halvpalle

  Str. 800 x 600 mm

  Få nye EUR / Europalle halvpaller fra Øsdal. De er ideelle til både transport og opbevaring af varerne.

  kr. 58,-

 • EUR varmebehandlede paller
  Brugte varmebehandlede EUR / Europaller

  Str. 1200 x 800 x 145 mm.

  Vare nr. 7059

  Brugte varmebehandlede EUR / Europaller i A-kvalitet, godkendt til eksport ifølge international standard ISPM 15 og med en bæreevne på 1200 kg.

  Pris pr. stk. kr. 71,-

 • EUR varmebehandlede paller
  Brugte EUR / Europaller

  str. 1200 x 800 x 145 mm

  Varenr. 7060

  Brugte EUR / Europaller i A-kvalitet med en bæreevne på 1200 kg.

  Pris pr. stk. kr. 66,-

 • Pallestabler
  Brugte EUR / Europaller 2. sortering

  str. 1200 x 800 x 145 mm

  Varenr. 7058

  Brugte EUR / Europaller i B-kvalitet med en bæreevne på 1000 kg.

  Pris pr. stk kr. 51,-