Vores Paller - Din Garanti for Kvalitet

Europaller/ EU og EUR Paller Nye

Nye Europaller / EUR og EU paller varmebehandlede

EUR paller også kaldet europaller eller EU paller – bruges til sikker og stabil transport af dine varer. Brug EUR pallen når du vil være sikker på, at dine varer kommer sikkert frem.

Europaller bruges også til sikker opbevaring af f.eks. lagervarer i pallereoler eller stablet i flere niveauer, hertil bruges pallerammer og stabelhjørner. Nye EU paller kan bære en vægt på ca. 1200kg.

Godkendte europaller kendes på det karakteristiske mærke med bogstaverne “EUR” eller “EPAL” eller “UIC” på den højre klods, og er varmebehandlede i henhold til ISPM 15, som er standarden internationalt for træemballage, der skal importeres til EU, eller eksporteres fra EU. Øsdal EU paller er IKKE trykimprægneret, eller på anden vis behandlet med kemikalier.

ISPM-15 internationalt godkendte EU paller

Fordelen med europaller der er ISPM-15 godkendte, er blandt andet godkendte mål, der er anerkendt internationalt. Du får også en returpalle med robuste egenskaber. Du sikrer dermed en transport af varerne, der vil forløbe gnidningsfrit og økonomisk sikkert.

Priser på nye varmebehandlede EUR og EU paller / europaller med en maksimal fugtighedsgrad på 22%, der er godkendt til eksport ifølge international standard ISPM 15:

Retvendte europaller/EUR paller:

Ved 561 stk. Helt vognlæs kr. 74,- pr. stk.

Ved 300 stk. Halvt vognlæs kr. 84,- pr. stk.

Ved mindre end 300 stk. kr. 94,- pr. stk.

kr. 94,-

Europaller til de fleste formål

Flettede europaller/EUR paller:

Ved 850 stk. Helt vognlæs kr. 71,00 pr. stk.

kr. 71,-

Et helt vognlæs EU paller Kr. 73,00 pr. stk.

EUR halvpaller

Str. 800 x 600 mm

 

Få nye EUR halvpaller fra Øsdal. De er ideelle til både transport og opbevaring af varerne.

EUR ( DS) ½ paller kan klare en vægt på op til 800 kg.

Pallerne er varmebehandlede iflg. IPPC normen.

DS ½ paller følger iøvrigt EUR standarderne.

kr. 58,-

EUR halvpaller fra Øsdal

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvaliteter, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og palleramme (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Shopping Basket