Vores Paller - Din Garanti for Kvalitet

EUR og plastik halvpaller i topkvalitet fra Øsdal

Varmebehandlede EUR halvpaller

EUR halvpaller er ideelle til både transport og opbevaring af dine varer, fordi materialet er særdeles robust og har en høj bæreevne.

Halvpallerne er i virkeligheden DS halvpaller, men de fleste bruger alligevel betegnelsen EUR i daglig tale. Du kan kende en EUR palle på mærket med bogstaverne DS på den ene klods. Se også vores Europaller priser på nye paller.

EUR pallerne skal leve op til bestemte internationale standarder for at sikre den bedst mulige kvalitet. Blandt andet skal pallerne varmebehandles, så man sikrer, at ingen skadedyr gemmer sig i træet.

Desuden er det vigtigt at understrege, at den miljøvenlige EUR halvpalle hverken er trykimprægneret eller behandlet med andre skadelige kemikalier.

EUR halvpaller har længe været fast inventar på virksomhedernes lagre, men træpallerne har også opnået stor popularitet hos private, hvor de anvendes til alt fra møbler og hønsehuse til højbede og cykelophæng.

Hygiejnegodkendte plastik halvpaller

Foruden EUR pallerne kan du også finde plastik halvpaller hos Øsdal. En plastik halvpalle er praktisk, fordi den er holdbar og modstandsdygtig over for vejr og vind. Derudover er en plastik halvpalle hygiejnegodkendt, og du må derfor benytte den til transport af fødevarer og medicin.

En plastik halvpalle vejer mindre end træpallerne og er let at rengøre, men har ligesom træpallen en stor bæreevne.

Miljøhensynet er også til stede, når det kommer til plastik halvpallerne, da plastpallerne er fremstillet af genbrugsplast.

Ny EUR halvpalle

Str. 800 x 600 mm

Få nye EUR halvpaller fra Øsdal. De er ideelle til både transport og opbevaring af varerne.

kr. 58,-

Nye EUR halvpaller fra Øsdal

Ny halvpalle af plast

Str. 800 x 600 mm

Plastpallen stables ind i hinanden under opbevaring og transport af tomme paller, og sparer dermed plads. Plastpallen er godkendt til fødevareproduktion.
Belastning 300 kg.

Varenr. 7020

kr. 59,-

Halvpalle af plast godkendt til fødevareproduktion

VI KØBER PALLER I HELE LANDET

EUR paller købes. Vi er altid interesseret i at købe brugte paller i forskellige kvaliteter, EU paller, EUR ½ paller, kvartplastpaller, plastpaller, engangspaller, og palleramme (I samme mål som EUR paller) CP1 paller, CP3 paller.

Shopping Basket